Collectieve zorgverzekering

Korting voor uw medewerkers en hun gezinsleden

Met een collectieve zorgverzekering van OZF maakt u als werkgever uw verantwoordelijkheid voor de gezondheid van uw medewerkers meer dan waar. Gekozen kan worden voor een eenvoudig basispakket tot een breed verzekeringspakket met aanvullende verzekeringen.

Basisverzekering

Onze basisverzekering heet de OZF Zorgpolis. Hiermee zijn uw medewerkers verzekerd voor de kosten van door de overheid vastgestelde medisch noodzakelijke zorg. Naast dit door de overheid vastgestelde pakket ontvangen verzekerden bij ons standaard veel voordelen.

Aanvullende verzekeringen

Wij bieden een 2-tal pakketlijnen voor de aanvullende (tandheelkundige) verzekeringen:
  • AV Compact
    De pakketlijn Compact bestaat uit AV Compact en Tand Compact. Deze pakketten bieden een goede dekking tegen een zeer scherpe premie.
  • AV Royaal
    De pakketlijn Royaal bestaat uit AV Royaal en Tand Royaal. Deze pakketten bieden een zeer royale dekking tegen een verrassend gunstige premie.

Vergoedingenoverzicht en voorwaarden

In het vergoedingenoverzicht hebben wij de vergoedingen voor u op een rijtje gezet. Dit kunt u downloaden op onze website​​.

Voordelen voor uw medewerkers

  • Verzekerd van meer zorg voor minder premie, want zij krijgen collectiviteitskorting op de basisverzekering, de aanvullende en de tandartsverzekering.
  • Volop keus in aanvullende verzekeringen. Dus altijd een verzekering die perfect past.
  • Helemaal vrij om zelf een huisarts en tandarts te kiezen.
Als uw medewerkers bij ons verzekerd zijn hebben zij recht op wachttijdbemiddeling en zorggarantie. Deze dragen bij aan uw kostenbesparing, want uw medewerker wordt sneller geholpen en kan zo eerder weer aan de slag.

​Klantenservice

Neem voor meer informatie en/of het maken van een afspraak contact op met onze Klantenservice:

Telefoon
(074) 789 0 789

Bezoekadres

Zorgverzekeraar OZF
Mosweg 23 - 25
7556 PG Hengelo
(Op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 uur)

Aanvullende informatie