Persbericht​ 18-11-2016

Premie zorgverzekering OZF vastgesteld

Hengelo, 18 november 2016 – OZF heeft de premie voor de zorgverzekering volgend jaar vastgesteld op € 117,45 per maand. Dat is een verhoging van € 8,-. De premies van de aanvullende verzekeringen stijgen voor de uitgebreide Royaal pakketten met € 1,50 tot € 2,-. De premies van de minder uitgebreide Compact pakketten stijgen in 2017 niet.

Cristian Kamphuis, directeur van OZF: "De stijging van de zorgpremie komt vooral door de uitbreiding van de basisverzekering, nieuwe technologieën en kostbare medicijnen. Door de inzet van € 96 per verzekerde per jaar uit de reserves houden we de premiestijging beperkt." 

"De aanvullende verzekeringen zijn in 2017 uitgebreid met een aantal preventieve interventies gericht op gezond gewicht, verantwoord alcoholgebruik en bevorderen van beweging."

Zorgverzekeraar OZF is een kleinschalige organisatie die sinds 2005, met behoud van eigen identiteit samenwerkt met Zilveren Kruis. Daarmee profiteren klanten van de zorginkoopkracht van Zilveren Kruis en de voordelen van een kleine organisatie. OZF is gevestigd in Hengelo en opereert landelijk. 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​