Slimmer zwanger worden

Online advies voor vrouwen en mannen met een kinderwens

​Het doel van www.slimmerzwanger.nl is om de kans op zwangerschap te vergroten, de problemen tijdens de zwangerschap te verminderen en ook de kansen op een normale bevalling en het krijgen van een gezond kind te vergroten.

Als u gezond leeft, verhoogt u de kans op een zwangerschap

Gezonde voedings- en leefstijlgewoonten zijn niet alleen belangrijk tijdens de zwangerschap, maar ook hiervoor al. Wanneer u gezond leeft, verhoogt u namelijk de kans op een zwangerschap. Dit geldt zowel voor de vrouw als de man.
 
Het is niet eenvoudig om ongezonde gewoonten te veranderen. Slimmerzwanger.nl kan u hierbij helpen door middel van een persoonlijk coachingsprogramma, gericht op het verbeteren van uw voedings- en leefstijlgewoonten.

Hoe werkt het?

Door een 1e screening op de website (via uw mobiele telefoon, tablet of computer) wordt u bewust gemaakt van uw voedings- en leefstijlgewoonten. Tegelijk krijgt u ook persoonlijke informatie en adviezen. Vervolgens wordt u door de persoonlijke coaching via uw mobiele telefoon gestimuleerd om de ongezonde gewoonten te veranderen én de gezonde gewoonten te blijven volhouden. De adviezen en uw voortgang kunt u ook bespreken met uw huisarts, verloskundige of gynaecoloog, zodat zij u hierbij verder kunnen ondersteunen.

Alle pluspunten op een rij

  • Online advies, al vóór uw zwangerschap.
  • Coaching in uw eigen omgeving; u hoeft de deur niet uit.
  • U wordt bewust van uw leefstijl en de effecten hiervan op uw ongeboren kind.
  • Uw partner wordt ook betrokken in het proces.

Hoe zit het met de vergoedingen?

De kosten van dit programma worden 1-malig volledig door ons vergoed als u AV Compact of AV Royaal heeft afgesloten.

Hoe maakt u er gebruik van?

Op www.slimmerzwanger.nl kunt u zich aanmelden voor dit persoonlijke coachingsprogramma.
 
​​​​​​​​​

​Aanvullende informatie