Korting op ooglasere​n en lensimplantatie

Liever geen bril of lenzen meer?

Dat kan met ooglaseren of lensimplantatie. U krijgt korting bij Bergman Clinics, Eyescan, Ooglaserkliniek Heuvelrug en Oogziekenhuis Zonnestraal.  

​​​​​​​​​​​Heeft u een aanvullende verzekering AV Royaal? Dan krijgt u naast uw vergoeding 10% korting op de tarieven voor een volledige ooglaserbehandeling.

U krijgt 10% korting op ooglaseren of lensimplantatie

U krijgt 10% korting op de tarieven voor een volledige ooglaserbehandeling of lensimplantatie. Bekijk de prijslijst van Bergman Clinics.

U moet een afspraak maken voor het vooronderzoek

De ooglaserbehandeling krijgt u daarna. Maak zelf een afspraak bij Bergman Clinics een voor het vooronderzoek.

Neem uw zorgpas mee 

U krijgt de korting alleen als u uw zorgpas laat zien. Neem daarom uw zorgpas mee naar de kliniek.

De nota betaalt u eerst zelf

U krijgt van Bergman Clinics een nota waar de korting al af is. Deze nota betaalt u eerst zelf. Heeft u recht op een vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering? Dan kunt u daarna de nota bij ons indienen.

De korting geldt niet voor:

  • Combinaties met andere kortingen of tijdelijke acties van Bergman Clinics
  • De meerprijs bij Wavefrontguided behandelingen
  • De standaard nacorrectie met laser na een lensimplantatie
  • De standaard nacorrectie met laser na 2 jaar
  • Een roesje op verzoek bij laserbehandeling
  • Een second opinion

De kwaliteit van Bergman Clinics

OZF heeft vertrouwen in de kwaliteit van de zorg die geleverd wordt door Bergman Clinics. Bergman Clinics heeft al meer dan 50.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd. Maar, net als in de 'reguliere' ziekenhuizen, kan OZF u geen garanties geven over de kwaliteit.
 
Ooglaseren is een gebruikelijke ingreep die al jaren wordt toegepast. De artsen die bij Bergman Clinics werken hebben ruime ervaring. Hun apparatuur en operatieruimte is van hoge kwaliteit. Maar, zoals bij elke operatie, zijn er ook hier risico's verbonden aan een behandeling. Voor een inschatting van de risico’s bij de verschillende ingrepen verwijzen wij u naar Bergman Clinics.
 

 

U krijgt 10% korting per oog  op ooglaseren bij Eyescan

Heeft u een aanvullende verzekering? Dan krijgt u 10% korting op brilvervangende chirurgie bij Eyescan​.

De korting geldt niet voor:

  • ​Het vooronderzoek
  • eYellow ooglaserbehandelingen
  • Lensimplantatie met voorzetlenzen

De nota betaalt u eerst zelf

U krijgt van Eyescan een nota waar de korting al af is. Deze nota betaalt u eerst zelf. Heeft u recht op een vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering? Dan kunt u daarna de nota bij ons indienen.​

Neem uw zorgpas mee

U krijgt de korting alleen als u uw zorgpas laat zien. N​eem daarom uw zorgpas mee naar de kliniek.

Er is een vooronderzoek nodig

Om te weten welke behandeling voor u geschikt is, moet er eerst een onderzoek door Eyescan plaatsvinden. Dit kan in de kliniek, of op 50 plaatsen in Nederland, in een Eyescan Onderzoekcentrum die onder andere gevestigd zijn in hoogwaardige optometriepraktijken. U maakt bij Eyescan een afspraak en laat daar uw zorgpas zien om voor de korting in aanmerking te komen.

De kwaliteit van Eyescan

OZF heeft vertrouwen in de kwaliteit van de zorg die geleverd wordt door Eyescan. Wij zien erop toe dat Eyescan lid is van ZKN en haar kwaliteit heeft geborgd. Maar net als in de 'reguliere' ziekenhuizen, kunnen wij u geen garanties geven over de kwaliteit.
 
Brilvervangende chirurgie is een gebruikelijk ingreep die al jaren wordt toegepast. De artsen die bij Eyescan werken hebben ruime ervaring en zijn op alle ingrepen en procedures op het hoogste niveau geaccrediteerd en gecertificeerd. De apparatuur waar zij mee werken en de operatiekamers zijn van superieure kwaliteit. Maar zoals bij elke operatie, zijn ook hier risico's verbonden aan een behandeling.
 
Voor een inschatting van de risico’s bij de verschillende ingrepen verwijzen wij u naar Eyescan, waar men vooraf alle risico’s bespreekt. Voor u een beslissing neemt, krijgt u voldoende informatie op papier mee naar huis.​
 


U krijgt tot 10% korting per behandeling bij Ooglaserkliniek Heuvelrug

Heeft u een aanvullende verzekering? Dan krijgt u tot 10% korting op brilvervangende chirurgie bij Ooglaserkliniek Heuvelrug. Op de rekening die u na de ingreep krijgt, is de korting al verrekend. 

Bekijk de prijzen​​ voor ooglaseren en lensimplantatie bij Ooglaserkliniek Heuvelrug.

Vertel meteen dat u als klant van OZF korting krijgt bij Ooglaserkliniek Heuvelrug 

Dat voorkomt verwarring achteraf.​ Neem contact​ ​op met de kliniek.​

U krijgt 10% korting op ooglaseren en lensimplantaties

Heeft u een aanvullende verzekering? Dan krijgt u:

Bekijk de prijzen voor OZF verzekerden bij Oogziekenhuis Zonnestraal.

U kunt een gratis Quickscan bij u in de buurt doen

U kunt op meerdere lo​caties van Oogziekenhuis Zonnestraal een Quickscan doen. U weet binnen 20 minuten of u geschikt bent voor ooglaseren of een lensimplantatie. U krijgt een uitgebreid vooronderzoek van 2 tot 2,5 uur. Daarna krijgt u een persoonlijk behandelplan. Kiest u voor een behandeling bij Oogziekenhuis Zonnestraal, dan hoeft u de kosten voor het uitgebreide vooronderzoek niet te betalen.

De nota betaalt u eerst zelf

U krijgt van Oogziekenhuis Zonnestraal een nota waar de korting al af is. Deze nota betaalt u eerst zelf. Heeft u recht op een vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering? Dan kunt u daarna de nota bij ons indienen.​​

Neem uw zorgpas mee

U krijgt de korting alleen als u uw zorgpas laat zien. Neem daarom uw zorgpas mee. Vertel bij het maken van de afspraak dat u verzekerd bent bij OZF en gebruik wil maken van de kortingsregeling.

Hoogste kwaliteit bij Oogziekenhuis Zonnestraal

De standaard laserbehandeling bij Oogziekenhuis Zonnestraal is de Wavefront Optimized behandeling. Bij deze behandeling blijft de natuurlijke vorm van het hoornvlies behouden. Vervelende neveneffecten na een laserbehandeling, zoals glare (verstrooiing van licht) en halo (lichtkringen), komen niet of nauwelijks meer voor. Dit in tegenstelling tot veel andere en oudere laserapparaten waarbij deze neveneffecten de kwaliteit van het zien behoorlijk kunnen verminderen. Een Wavefront Optimized behandeling is een ideale laserbehandeling die onder andere zorgt voor een hogere zichtkwaliteit, beter zicht bij contrast en bij nacht.


Naast het ooglaseren biedt Oogziekenhuis Zonnestraal ook diverse behandelingen met lensimplantaten. De specialisten van Oogziekenhuis Zonnestraal bespreken met u welke behandeling het best aansluit bij uw wensen, hobby's en beroep. Uw verwachtingen en wensen zijn belangrijk bij het vinden van de juiste oplossing. Dankzij persoonlijke aandacht en adviezen tijdens een uitgebreid vooronderzoek van ruim 2 uur bent u bij Oogziekenhuis Zonnestraal verzekerd van een behandeling op maat. ​