​
 

De beste zorg, ook in 2018

Persoonlijke & snelle service. Dat zijn onze sterke punten. Ook bieden wij u een zeer ruime keuze in zorgverleners.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​
​​​​ ​​​​

Actueel​​

Gegevens over de zorg die u krijgt zijn extra privacygevoelig en alleen voor uw ogen bestemd. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw gegevens extra goed beschermd zijn. Lees meer over veilig inloggen met DigiD.                                
Ook dit jaar hebben wij deelgenomen aan een Klanttevredenheidsonderzoek onder onze klanten. Wij kregen opnieuw een mooi cijfer voor de klanttevredenheid: een 8,2! Wij zijn erg blij met deze waardering!
Bij ons kunt u makkelijk & snel online uw zaken regelen. Bijvoorbeeld uw pakket wijzigen, het veranderen van uw vrijwillig eigen risico of het veranderen van uw banknummer. Ook kunt u uw zorgverbruik inzien en de stand van uw eigen risico. Ga naar Mijn OZF. U logt in met uw DigiD.                                   


Is het eigen risico een groot bedrag voor u? En verwacht u het in ieder geval op te maken? Dan kan het fijn zijn om vooraf gespreid te betalen. Vraag dit uiterlijk 31 december aan.                                                  
Ieder jaar verandert uw zorgverzekering. Ook in 2018. Op Prinsjesdag heeft de regering haar plannen voor uw basisverzekering bekend gemaakt. Welke zorg wordt uit de basisverzekering vergoed? En wat wordt uw eigen risico? Bekijk alle veranderingen »                                                          
Wij hebben de zorgpremie voor 2018 vastgesteld. De bruto premie is € 119,45 per maand. Dat is de premie zonder korting. Lees hier het persbericht »
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 
​​ ​​​