​
 

Liever digitaal uw post ontvangen?

Regel het makkelijk & snel in Mijn OZF. U logt in met DigiD. Bij 'Wijzig mijn digitale voorkeuren' kunt u uw voorkeur aanvinken.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​
​​​​​

Actueel​​​

De veranderingen voor de basisverzekering in 2019 zijn bekend. Wilt u weten wat dit allemaal voor u betekent? Wij hebben het op een rij gezet. Bekijk de veranderingen                                       
Wij willen uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk beschermen. Daarom logt u met 2 stappen in. Dat betekent dat u bij OZF inlogt met DigiD en sms-controle of de DigiD-app. Lees hier meer                                                        
Bij ons kunt u makkelijk & snel online uw zaken regelen. Bijvoorbeeld uw pakket wijzigen, het veranderen van uw vrijwillig eigen risico of het veranderen van uw banknummer. Ook kunt u uw zorgverbruik inzien en de stand van uw eigen risico. Ga naar Mijn OZF. U logt in met uw DigiD.                                                                                                                                   


De rechtbank Gelderland heeft uitspraak gedaan inzake het hoger beroep Stichting Zorgrecht. Wij hebben het hoger beroep gewonnen. Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft bepaald dat het vonnis van de rechtbank vernietigd moet worden en alle vorderingen van de Stichting Zorgrecht moeten worden afgewezen. Lees hier meer »                  
Zorgverzekeraar OZF doet jaarlijks mee met de Klantenmonitor Zorgverzekeringen. Klanten geven ons voor het 3e jaar op rij gemiddeld een 8,2 voor onze totale dienstverlening. Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in OZF! Lees hier meer »                    
Heeft u een declaratie ingediend? En wilt u weten wanneer deze ongeveer afgehandeld wordt? Bekijk dan onze actuele werkvoorraad declaraties.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 
​​ ​​​